Hopp til hovedinnholdet

Jente 16 år! Kan p-pillene gjøre at jeg føler meg deprimert.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år som har begynt på noen p-piller (da jeg har fått meg kjæreste). Jeg begynte på en type p-piller i januar, men byttet nå i september pga kvalme av de andre. Hele året har jeg følt at alt har mistet meningen sin, jeg har mistet gnisten min og merker at humøret mitt aldri er på topp. Jeg går med mange tunge tanker og noen ganger vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Noen ganger ønsker jeg at livet skal gå fort over, fordi jeg ikke orker tanken på fremtiden min når jeg ikke klarer å se en lys en, Jeg griner masse og har skadet meg selv. Jeg vet ikke om dette kommer av p-pillene, (da jeg har hatt en tøff oppvekst, hvor jeg har mistet kontakt med en forelder) jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger fordi dette går utover forholdet med kjæresten min, vennene mine og karakterer på skolen. Jeg håper på svar fra dere, takk..

SVAR

Besvart 11.11.2019 20:34:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle