Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jente 16 år! Kan p-pillene gjøre at jeg føler meg deprimert.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år som har begynt på noen p-piller (da jeg har fått meg kjæreste). Jeg begynte på en type p-piller i januar, men byttet nå i september pga kvalme av de andre. Hele året har jeg følt at alt har mistet meningen sin, jeg har mistet gnisten min og merker at humøret mitt aldri er på topp. Jeg går med mange tunge tanker og noen ganger vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Noen ganger ønsker jeg at livet skal gå fort over, fordi jeg ikke orker tanken på fremtiden min når jeg ikke klarer å se en lys en, Jeg griner masse og har skadet meg selv. Jeg vet ikke om dette kommer av p-pillene, (da jeg har hatt en tøff oppvekst, hvor jeg har mistet kontakt med en forelder) jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger fordi dette går utover forholdet med kjæresten min, vennene mine og karakterer på skolen. Jeg håper på svar fra dere, takk..

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer