Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har små klumper i underlivet og rundt nipplene, hva kan det være?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har vært litt bekymret siden jeg ikke finner noe om dette på Google. Så jeg har sånne veldig små men en god del hudfargede klumper i underlivet og rundt nipplene. Jeg er en veldig paranoid person så jeg var hundre prosent sikker på at jeg kom til å dø så kom her for svar siden jeg tenker på dette hele tiden. Har også veldig synlige blå blodårer rundt brystene og alt jeg fant om d var graviditet men jeg er ikke det så liksom hva skjer med meg??? Håper på svar snart så jeg kan slappe av❤️

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer