Hopp til hovedinnholdet

Jeg har små klumper i underlivet og rundt nipplene, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har vært litt bekymret siden jeg ikke finner noe om dette på Google. Så jeg har sånne veldig små men en god del hudfargede klumper i underlivet og rundt nipplene. Jeg er en veldig paranoid person så jeg var hundre prosent sikker på at jeg kom til å dø så kom her for svar siden jeg tenker på dette hele tiden. Har også veldig synlige blå blodårer rundt brystene og alt jeg fant om d var graviditet men jeg er ikke det så liksom hva skjer med meg??? Håper på svar snart så jeg kan slappe av❤️

SVAR

Besvart 11.11.2019 13:24:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle