Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om jeg har følelser for en gutt lenger eller ikke!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har likt en gutt en stund og han innrømmet til en av vennene mine at han liker meg. Vi hadde da bare vært sammen en gang (hjemme hos han). Men vi har snakka en del på Snapchat. Etter at jeg fikk vite at han liker meg også har jeg mista litt følelsene tror jeg. Eller så har jeg bare blitt mer komfortabel rundt han. Vi ble enige om å møtes igjen og denne gangen kysset han meg... (jeg følte ikke noe spessielt når d skjedde) Jeg føler alt går litt fort og jeg er usikker på hva jeg vil. Dette er jo ikke et stort «problem» forhold til mye annet men jeg er bare veldig forvirra om jeg har følelser for han eller ikke og om jeg ikke har det vil jeg stoppe det før det går lengre. Jeg er liksom ikke like nervøs rundt han lenger men synes fortsatt han er er en fin fyr. Men igjen tenker jeg på han veldig mye og når jeg skal sove. Vet ikke om jeg skal bare la det gå og se hva som skjer eller om jeg skal fortelle noe til han. Jeg er bare forvirra

SVAR

Besvart 15.11.2019 16:52:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle