Hopp til hovedinnholdet

Kompisen min dro av meg buksa og jeg liker ikke å vise frem låra mine

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil ikke at andre skal se penisen og rumpa mi, men det samme gjelder låra. Alle har sett tegnefilmer der en karakter blir sett bukseløs/naken og alle ler av han. Slike scener uroer meg. Jeg fortalte dette til en venn, og han virket støttende, men da vi og gutta spilte Pokémon Go i parken, dro han av meg buksa og holdt meg fast. Han ropte "Oi, sjekk de saftige låra, gutta!", og hele guttegjengen begynte å brøle av latter og pekte på meg, og en av de filmet meg! De var også 4 voksne menn like ved og de lo og gliste de også. Jeg fikk helt panikk av at alle kunne se de nakne låra mine. Tror du det er mange gutter som blir flaue når andre ser låra deres? Det er jo et område av kroppen som sjeldent synes og som mange renger som seksuelt og privat. Tror du guttene og mannfolka lo av låra mine? Eller bare underbuksa? Kjempeflaut uansett, og jeg måtte være bukseløs i nesten 10 min! Han som dro av meg buksa begynte å stryke meg på låra og da følte jeg meg bare enda mer naken.

SVAR

Besvart 16.11.2019 18:59:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle