Hopp til hovedinnholdet

Vil veie 35 kg. Har jeg en liten spiseforstyrrelse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg starta å diette. Jeg spiser sånn greit syntes jeg i løpet av 1 dag spiser jeg frokost: 1 knekkebrød med tunfisk uten noe smør. Lunch: salat eller frukt antall på frukt er 1-2) middag: vanlig middag porsjon. Kveld: frukt (1). Jeg trener både håndball og treningstudio i tilegg. Jeg er 1.58 cm høy og veide 70 kg. Nå veier jeg 65 kilo. Mitt mål er å veie 35 kg. Da er jeg fornøyd! Men jeg vet det blir vanskelig. Jeg pleier å sykle på treningstudioet i 1-1 1/2 timer. Men lurer på om jeg har fått en liten spiseforstyrrelse. Siden jeg trener magen greit. Vil veie 35 kilo helst. Og spiser greit, men er aldri sulten må liksom «tvinge» i meg mat. Pappa er bekymret men har jeg ett mål har jeg ett mål!

SVAR

Besvart 16.11.2019 10:20:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
account_circle