Hopp til hovedinnholdet

Har et vanskelig forhold til pappa pga stemor

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg bor alene med mamma, men jeg har bodd lenge med pappa i hele barneskolen (men det var ikke mitt valg) Pappa bor nå med min stemor, som han har bodd med siden jeg var rundt 5 år Stemoren min har ikke vært grei med meg, så en dag kom jeg til skolen gråtene fordi jeg klarte ikke holde meg (på starten av 7 klasse), så en lærer det Henne tok meg med i et eget rom sån at jeg kunne fortelle hva som har kjedd, å det gjorde jeg Henne fortalte det videre til barnevernet å dem kom raskt inn i bildet. Men siden ting var komplisert tok det litt tid. Så på starten av ungdomskolen ba de meg om å flytte til mamma på dagen. I dag er pappa veldig sint på meg å truer med å ta livet sitt Jeg har nestenenull kontakt med han. Broren min ble kastet ut av stemoren min sitt hus da han var 14 år å måtte boalene i det gamlehuset vårt som nå er solgtÅ da måtte jeg bo alene med pappa og stemoren min:( I januar blir det straffesak å jeg gruer meg. Jeg vil bare at pappaflytter fra henne å kan leve normalt:(

SVAR

Besvart 19.11.2019 12:55:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle