Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men vet ikke om han liker meg tilbake.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg, en gutt jeg liker, en jente og en gutt var sammen en kveld.etter hvert drog gutten jeg liker meg nærmere i senga så vi låg inntil hverandre og koste litt,og jeg likte det veldig godt.Etter en stund satte vi oss i sofaen alle sammen.vi satt ikke nærme hverandre men jeg fikk dårlig plass så jeg flyttet meg nærmere han jeg liker.Så spurte han om jeg vil sitte mellom beina hans så da låg jeg mellom beina hans/oppå han.Etter hvert startet han å stryke meg litt og flyttet hånden lengre og lengre opp til brystet mitt.Han bare hadde hånden sin der og han sa at han likte de og spurte om noen andre fikk ta på de, og jeg sa nei.Han prøvde å ta nedi boksa mi men jeg sa nei så han gjorde det ikke mer.Han la hånden sin øverst på brystet mitt igjen og jeg hadde singlet så han tok tommelen sin nedi kløften og strøk meg. Jeg likte det veldig godt og hadde ikke noe imot det Vi snapper veldig mye sammen (daglig) og da flørter vi og sånn.Og det var han som ville møte meg og sånn Men liker han meg?

SVAR

Besvart 18.11.2019 19:11:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle