Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg vise kjæresten min bilder av meg naken?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et kjempefint forhold med kjæresten min, og jeg elsker han virkelig. Vi har sex regelmessig, men når vi ikke er sammen så snakker vi ofte på FaceTime, og han spør ofte om å se kroppen min mens han runker, og jeg pleier bare å vise han. På en måte så synes jeg det er litt ukomfortabelt i og med at det er over kamera, og jeg er bare ikke spesielt glad når han gjør det fordi jeg ikke er der. På en annen måte så er jeg Veldig glad for at han ikke runker til bilder av andre jenter, eller porno, og jeg føler meg på en side glad når han spør fordi da vet jeg at han vil se MEG. Han vet at jeg ikke er spesielt glad i det, så han tok et bilde og bruker det, men på en måte så vil jeg vise han, men føler det bare ikke riktig at jeg viser han over et kamera. Lurer på hva jeg skal gjøre. Overtenker jeg? Jeg vil bare ikke si nei, fordi da har han jo egentlig rett til å gjøre hva han vil.

SVAR

Besvart 19.11.2019 09:40:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle