Hopp til hovedinnholdet

Redd for å være smittet med HIV etter sex med en afrikansk prostituert.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for 1 år siden hadde jeg sex med en prostituert på byen, jeg brukte kondom under samleiet men jeg hadde drukket så ble såvidt hard. Kan kondomen ha vært løs på penis og jeg har fått hennes væske inn i kondomen og blitt smittet med hiv? Etter jeg var ferdig(kom ikke) så putta jeg penis med kondom i buksa igjen, fordi dette skjedde i en bakgate. Når jeg hadde gått ett stykke så stoppa jeg for å pisse, og tok av kondomen. Kan da væske fra kondomen ha vært på underbuksen min og når jeg putta penis i buksa igjen da ha fått hiv virus på penis? Jeg fikk også kjæreste noen uker etter og er veldig bekymret for at jeg har smittet henne med hiv. Har ikke tenkt på denne hendelsen før nå. Den prostituerte var i tillegg afrikansk, noe som bekymrer meg mye, fordi jeg har hørt at afrikanske kvinner har større sannsynlighet for å ha hiv. Spesielt prostituerte. Har fått helt angst for hiv og sliter veldig med dette mentalt, og fysisk. Mvh bekymret og redd gutt.

SVAR

Besvart 19.11.2019 09:16:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Om hiv og aids

Her kan du lese om hiv, hvordan det smitter og ikke smitter, hvordan du kan beskytte deg mot smitte og hva du kan gjøre om du har utsatt deg for smitte eller allerede er smittet.

 

Les mer
account_circle