Hopp til hovedinnholdet

Musikk og politikk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Nå har jeg blitt 15 år, og har søkt meg inn på Media&Kommunikasjon til neste år, på vg1. Jeg har alltid likt skriving og foto, så ja, jeg tror jeg vil trives på den linja. Men det er hva som skjer ETTERPÅ, jeg lurer litt på... Om det er mulighet for å jobbe som musikkjournalist? Jeg vet det høres veldig vanlig ut, men jeg er musikkfreak, og hører på alt egentlig. Musikk hele døgnet. Og når jeg også først ville utdanne meg til journlist, ville jo musikkjournalist vært det perfekte. Men finnes det et yrke som heter musikkjournalist? Og hvor er det mulig å få jobb? Også evt. andre yrker som innebærer mye musikkunnskaper og en utdannelse innen journalistikk/politikk etc. Og så har jeg også noe annet. Helt siden klassen min var og besøkte Stortinget, har jeg begynt å bli intrissert i politikk. For politikk er jo alt, faktisk. Og jeg syns mye er urettferdig, provoserende og sånn. Den eneste måten å få gjøre noe med det, er jo å bli engasjert i politikken, på ORDENTLIG! Jeg blir ofte sittende og diskutere med foreldra mine, som er Senterparti-folk. Men det jeg egentlig lurer på, er om det finnes nettsted med greie, og enkle oversikter over hva de forskjellige partiene står for? Og vær så snill, ikke skriv www.venstre.no, for jeg har allerede prøvd partienes egne hjemmesider, men det blir så avansert skrevet og vanskelig å finne frem i. Så, jeg vil liksom kunne finne ut hvilket parti som er "mitt". Så, drømmen er klar. Jeg vil bli utdanna journalist, skrive og lytte til musikk som arbeid og være politiker på Stortinget og gjøre en forskjell. Det er vel en framtidsdørm stor nok for ei jente fra bondeland?

SVAR

Besvart 22.06.2009 11:15:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å velge parti?

Hva er viktig for deg? Finner du det partiet som jobber for dine verdier? Her har du en lenkeoversikt over de politiske partiene og de respektive ungdomspartiene.

 

Les mer
attach_file

Hvilke registrerte partier har vi?

Det finnes mange registrerte partier i Norge, men få av dem får stor oppslutning ved valg. Her finner du en oversikt over registrerte partier i Norge i dag.

 

Les mer
account_circle