Hopp til hovedinnholdet

Hei! Jeg lurer på om fastlegen min har lov til å fortelle foreldrene mine hva vi snakket om hvis jeg snakker med han om mine selvmords tanker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg lurer på om fastlegen min har lov til å fortelle foreldrene mine hva vi han snakket om vis jeg snakker emd han om mine selvmords tanker. vis jeg ikke vil at han skal si noe til mine foreldre har han lov til det da ? jeg har hatt selvmords tanker side jeg var 12, jeg sliter med å sove, og med å være med andre. det er kun to venninner jeg liker å være med. jeg blir med når noen spørr om jeg vil være med, men jeg kan ikke si at det er så behagelig å være med andre når jeg er redd for de. jeg er redd for andre mennesker og har problemer med å stole på andre. jeg stoler ikke på foreldrene mine heller. jeg tror/vet at jeg trenger sovepiller og antideprisiva. kan jeg få resept av legen min på dette uten at foreldrene mine får vite det ? håper dere kan svare fort :)

SVAR

Besvart 12.08.2009 22:54:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
account_circle