Hopp til hovedinnholdet

Hva er straffen for å bruke en annens legitimasjon på byen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 17 år som vil ut på byen. Men jeg er litt redd for å bli tatt. Siden jeg har bursdag på slutten av desember, så er jeg den siste i vennegjengen som får dra ut på byen. Derfor lurer jeg på hva straffen for å bli tatt er? Hvis jeg bruker en venn sitt legitimasjon, og jeg blir tatt, hva er da straffen for meg? Havner det på rullebladet? Kan jeg reise inn i USA? Hvor lenge er det på rullebladet? Når det forsvinner fra rullebladet, kan jeg da reise inn i USA? Og er det noen straff for vennen min da? Hvis han melder kortet savnet, så kan vell dette unngås?

SVAR

Besvart 21.05.2012 11:57:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

- Bruker falsk legitimasjon på utesteder

Hva er straffen for å bli tatt på byen med en annen sin legitimasjon? Politiet var innblandet.

 

Les mer
attach_file

- Har noe på rullebladet - kan jeg reise til USA?

Jeg ble tatt for nasking for noen år siden. Har tenkt å studere i USA etter videregående, og lurer på om det at jeg har noe på rullebladet får noe å si. Har hørt at det er vanskelig å få reise til USA med noe på rullebladet. Utenlandsstudier er noe jeg har drømt om bestandig, og USA er favorittlandet. Blir så lei meg hvis den tabben jeg gjorde en gang for lenge siden skal ødelegge planene mine.

 

Les mer
account_circle