Hopp til hovedinnholdet

Har sår på penis hoden å dt e irriterende

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hey, æ e omskjørt og er 16 år 1. Æ har sår på penis hoden å dt e irriterende (e dt normalt) og når æ har stå så ser såre ut som, vanskelig å forklar men den opnes liksom vis du skjønner, man ser inni sår å dt e så haslig å dt e ikke bare en sår, dt e mange. Ka skal æ gjør får å få bort dt og for å få glans på penisen, æ har hørt at man kan bruke hårgel e dt sånn spesiel krem som man kan bruk får å få glans,. Og æ har ikke føllelser på penis hoden (e dt normalt). Kem av dem har bra følelse på penishoden e dt når man e omskjæret eller når man ikke e dt ( når man har forhod) å ka kan æ gjør får å få bedre følelse på penisen, og æ har ikke deilige følelsen når æ runke eller har sex, ka kan æ gjør, føle nesten ingen ting!!!! Tusen takk for svare :)

SVAR

Besvart 13.01.2013 19:52:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om forhuden

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

 

Les mer
account_circle