Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om det er mulig å lage en sexleke med en skumgummi pute og en kondom?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei. Super side forresten. Jeg lurer på om det er mulig å lage en sexleke med en skumgummi pute og en kondom? Og hvis det går Ann, hvordan gjør man det? Liker å utforske med forskjellige runke/nytelse metoder. Mvh nysgjerrig gutt.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Noen velger å lage seg en "kunstig vagina" av en myk plastpose innsatt med glidemiddel eller parfymefri krem. Posen kan legges inn mellom to puter som holdes sammen av en strikk eller hyssing. Andre bruker for eksempel et sammenrullet håndkle og lar penis gli ut og inn av hullet som dannes i midten på rullen. Siden håndklær kan være litt rue, kan det være lurt å ha på et kondom eller benytt en liten plastpose så du slipper å bli sår på penis. 

Håper dette er til hjelp og nytte for deg!

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex