Hopp til hovedinnholdet

Farlig, unormalt å tenne på tanken/handlingen å gå med bleier med bæsj?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Er det farlig eller unormalt at man tenner på tanken/handlingen ved å gå med bleier med bæsj i? Man blir som en baby som skal få salve på rumpa? Føler meg så unormal med slike fantasier. Forvirret jente på en alder av 17

Besvart 01.02.2019 07:36
 

Svar
Hei jente 17 år.

Jeg forstår at du bekymrer deg for dette. Men det har du ingen grunn til. 

Det er mange som tenner seksuelt på tanken/handlingen ved å gå med bleier med bæsj i. Hva man tenker på for å bli tent er det ingen som har noe med. Det er bare tanker i ens eget hode. 

Det en tenker på og fantasier om, kobles gjennom nervesystemet til kjønnet slik at en blir kåt. Ingen har noe med hva man tenker på, fantaserer om, når man onanerer. Mange lager seg «historier» over det temaet eller konseptet som de finner seksuelt opphissende. Disse historiene utvikles, og man legger til nye elementer, vinklinger som utvider den seksuelle tenningen. Det er bare ens egen fantasi som setter grenser for hva man kan dikte/drømme om/tenke på. Tanken er som kjent fri.

Som du ser i den vedlagte artikkelen om fetisj er det også noen som lever ut fantasiene sine, mens andre som tenker på ting som ikke har noe med seksualitet å gjøre, ikke gjør det. 

Du bestemmer over deg selv og du har rett til å nyte kroppen og kjønnet ditt slik du vil, med de tanker eller handlinger som passer for deg. 

Nyt kroppen og kjønnet ditt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex