Hopp til hovedinnholdet

20 år gammel, sex med barn under 16 år, frivillig, hva skjer nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har nå fått vite at søstrern til eksen jeg hadde har anmeldt meg for å hatt sex med hu. Hu er 15.5 å jeg er 20. Hu ville det. Men så fikk jeg vite at jeg ikke ville det nå. Hva skal jeg gjøre. Jeg er en troverdig gutt å jeg har ikke noe annet en farts bot å mistet lappen pga av det. Jeg kan ikke si jeg har tvunget henne til noe jeg sporte hele tiden om hu ville å om det gikk bra osv. Jeg har sport i etter tid om hu angret å hu sa nei. Jeg har å våknet et par ganger at hu har hatt sex med meg mens jeg har sovet. det har hent 3 ganger tror jeg. Plis hjelp. Jenta sier at jeg har fikset mye opp i livet hennes med angst osv. Men jeg gjorde det slutt pga at jeg falt for eksen min igjen den jeg hadde før hu. Jeg har nesten aldri hengt med folk unger 16 år noen gang før hu så jeg brøt egentelig mine alle grenser med å i heletatt bli sammen med hu. Venligs få et rask svar

SVAR

Besvart 11.11.2013 12:37:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle