Hopp til hovedinnholdet

Får ikke trene på treningsstudio..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt fra en litn bygd kalt Grane. Her har vi et styrkerom/treningsrom som man må være myndig for og trene på. Men i nabo kommunene må man være 14 år sist jeg sjekket er ungdom framtiden og vil man trene og se bra ut og holde seg i form burde man få det. iallfall bli suttet på en vurdering jeg fks er 13 år gammel og er 1.80 cm høy trener og folk tror jeg går på videregående og folk som har trenet i mange år sier jeg er klar for det men aldersgrensen var det eneste som stoppet dem i og la meg trene der jeg søker hjelp for jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og jeg ønsker å få saken videre men som sakt trenger hjelp har mange interesserte her men kommunen ignorerer oss bare hjelp hjelp

SVAR

Besvart 19.11.2013 10:33:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle