Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i læreren.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 17år som går VG1 nå. Da jeg begynte på skolen ble jeg forelsket i en lærer, det var ikke en helt ordentlig forelskelse, jeg bare syntes han var kjekk og sånt. Han er 33år gammel, bor i området og han har både kone og barn. En dag trengte jeg hjelp til et prosjekt og måtte sitte inne i friminuttet. Han kom inn for å hjelpe meg og vi ble sittende og snakke om, ja, hverdagslige ting. Plutselig bøyde han seg mot meg og kysset meg. Jeg gjorde ingen motstand. Da vi var "ferdige" unnskyldte jeg han, men han sa at det gikk greit. Jeg fikk hjemmestudier noen uker etterpå og da han kom hjem til meg for å hjelpe meg lå vi sammen. Det bare skjedde og jeg angrer så fryktelig. Jeg klarer ikke å konsentrere meg eller tenke på noe annet nå. Han er en gift mann, han har barn… Jeg angrer som en hund, jeg tør ikke å si det til noen… Han er læreren min. Alt er jo egentlig min geil… Jeg vil ikke si det til noen, men jeg klarer ikke å holde det inni meg lengre. Hva skal jeg gjøre? Hjelp!

SVAR

Besvart 04.03.2014 20:37:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
account_circle