Hopp til hovedinnholdet

Er faren min gammel?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Føler at faren min er så gammel, jeg er tolv og han er 63, men jeg elsker han uansett alder og mamma er 20 år yngre enn han og hun elsker han også, er pappa gammel? Er det for stor aldersforskjell mellom mamma og pappa? Er redd for at jeg ikke kan ha pappa I så mange år som de andre på min alder men pappa ser ikke 63 år gammel, han ser ut som 47, for han er tynn mye muskler fortsatt brunt hår huden er stramm og pappaen til veninna mi har allerede hvitt hår og han er bare 43. Og jeg ber til gud hver natt om at jeg kan få ha pappa I over tretti år til , for mange I norge kan bli godt over 90 og over 100år også, trenger noen og snakke med, trenger et svar fra deg.

SVAR

Besvart 07.08.2014 19:43:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle