Hopp til hovedinnholdet

er det mulighet at hu kan dra til Norge slik at vi lovlig kan ha sex?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har akkurat fylt 16 år og jeg lurer på en ting, det har seg slik at jeg har blitt kjent med en 48 år gammel dame fra USA, en dag spurte hun meg om hun kunne se på penisen min, og jeg har alltid tent på eldre kvinner så jeg sa ja. (Vi har snakket med hverandre på webcamera flere ganger så jeg vet hun ikke er en annen enn det hu sier hu her) men som loven sier så er den seksuelle lav alderen 16 her i norge, mens den er 18 der hu bor, er det mulighet at hu kan dra til Norge slik at vi lovlig kan ha sex? Seriøst spørsmål forresten, håper på svar snarrest mulig! :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Dersom hun har sex med deg her i Norge, og bryter amerikanske regler, så er det mulig at hun kan straffes for dette i hjemlandet sitt. Men det er jeg usikker på, for jeg kan ikke amerikanske regler.

Selv om du har sett denne damen på web-cam, så kjenner du henne ikke nødvendigvis så godt likevel. Man skal være ytterst forsiktig med å avtale møte med noen man ikke kjenner.

Det er dessuten sånn at foreldrene dine fortsatt bestemmer over deg - frem til du fyller 18 år. De kan nekte deg å møte denne damen.

Hilsen juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersgrenser