Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Muslimsk jente sammen med kristen kjæreste som er 8 år eldre

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er ei jente som er forelske , men vet ikke helt hva kommer jeg til å valge? 1. han er 8 år aldere enn meg, og er kristen mens jeg er muslim? 2. jeg elsker han og har vært med han i to år nå han er åpen med meg mye og deler med alt uansant hva det er. har aldri hatt sex. Mine spørsmål er: A. hva skjer når vi har sex sammen, får jeg noen av det bort sett av glede? B. Jeg hørte hvis man har sex med aldre enn deg så får du ingenting da er han som tar masse av meg og hva er det han kan ta under samleie? C. på grunn av religion kommer forholde bli dårlig, men han sier vi klarer oss ikke tenke på det? hva kan gjør med det? D. han er ikke fra gutta som drikker og slik, men er opptatt ofte med jenter. når jeg spørr sier han jeg møte hjelpe henne ikke noen annt E. om det kommer valge mellom familie og han skal jeg valge han , men første jeg må få mer informasjon om hva er negativt med sex aldre enn deg? takk for svar

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer