Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Tenker å bruke fake leg. Hva kan konsekvensene bli hvis jeg blir anmeldt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 17 år og skal på cup til helga, jeg reiser med flere som er over 18 år og vi har planer om å dra på utested/klubb på kvelden. Jeg vurderer da å bruke fake leg og lurer på hva slags konsekvenser det vil ha om jeg blir tatt med det? Planene mine videre i livet er å bli politimann, er det mulig å bli det selv om jeg blir tatt med fake leg og hvis det blir anmeldt, vil det følge rullebladet mitt livet ut, eller blir det slettet etterhvert? Evt hva blir konsekvensene for eieren av bankkortet om han ikke vet at jeg bruker han sitt? Blir jeg da også anmeldt for tyveri eller lignende?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer