Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å starte med fotografering (hobby)

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg ønsker å starte med fotografering (hobby), og ønsker å gå på flere kurs så jeg kan bli bedre (kan ikke noe som helst om fotografering). Så jeg lurte på om det er aldersgrense på å ta sånne kurs eller om det finnes kurs for ungdommer (så jeg er med andre gjevnaldrene). Jeg vil bare ha det som en hobby og jeg ønsker ikke å gå dypere inn i dette. Når jeg søker opp på nettet så kommer det frem forslag som virker som om det bare er for voksne. Jeg ønsker å lære meg å ta bedre bilder. (Spørsmålet mitt har ikke så mye med aldergrense å gjøre, men fant ingen bedre tema for spørsmålet mitt). Jeg trenger hjelp med å finne en passende kurs som ikke kommer i veien for skolearbeidet. Etter at jeg sluttet med fotball (pga neseproblemer) har jeg ikke hatt noe spesielt å gjøre i fritiden min, og jeg føler at å bare jobbe med skolen blir litt vanskelig. Jeg ønsker ikke å være med i en fotoklubb eller å ha et langvarig kurs, jeg vil bare ha korte kurs i nærheten av der jeg bor.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg har ikke hørt at det er aldersgrense for fotokurs som arrangeres, men om du sjekker litt rundt med steder der de arrangerer fotokurs, kanskje de kan gi deg tips om kurs som er ment for ungdom. 

VI kjenner ikke til hvilke kurs som arrangeres rundt omkring, men du kan sjekke med ungdomsklubben, med biblioteket eller sjekke på nettet for å se om det kan dukke opp kurs i nærheten av der du bor, da vil du også kunne finne fotoklubber om det finnes noen der.

Lykke til med å ta fine bilder, det er en fin ting å kunne og en fin hobby du kan ha med deg hele livet.

 

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Regler for bruk av bilder på internett

Jenter ser på mobilen (colourbox.com)

Kan du legge ut bilder av andre på internett uten å spørre dem om tillatelse? Hva er viktig å tenke gjennom før du legger ut bilder på nettet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersgrenser