Hopp til hovedinnholdet

Min venninne på 13 år ligger med 17 åringer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har en venninne som er 13 år gammel og hun har hatt sex med 5 gutter som er over 17 år frivillig, da mener jeg at hun vil gjør det med dem og når hun forteller det til meg plager det meg litt. Hun røyker drikker og snuser også, burde jeg kanskje si ifra til noen eks barnevernet, jeg og noen andre venner har sakt ifra til foreldrene om røyking drikking og snusingen men foreldrene gjorde noe med det så gikk det 2 måneder og hun begynnte igjen. Jeg har sent inn et spørsmål om dette før bare skrevet på en litt annen måtte, men da fikk jeg ikke helt svar så. Klem forvirret jente

SVAR

Besvart 10.10.2015 10:24:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle