Hopp til hovedinnholdet

Vi må holde ting borte fra foreldrene våres

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 13år. Jeg er sammen med en gutt på 16 og vi har det supert sammen. Men en ting er trist med dette forholdet, vi må holde ting borte fra foreldrene våres (holde hemmeligheter). Jeg er veldig moden for alderen! Og vi har begge hatt lyst å gjøre noe seksuelt sammen, men alderen hindrer alltid! Jeg spurte her på ung.no om suging er lov, det var det visst ikke....hva annet kan vi gjøre sammen som er LOV (seksuelle ting)!? Takk for svar fra ei som lurer sjuuukt!

SVAR

Besvart 25.11.2015 15:45:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Kyss!

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Lær alt om sex

Få seksualitetsundervisning på en halvtime. Skal den vises på skolen, kan den også bestilles fra RFSU

 

Les mer
account_circle