Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst på kjæreste, kan jeg bruke Tinder? 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Så.. jeg har veldig lyst på en kjæreste siden jeg ALDRI har hatt en... også så så jeg en av klassekameratene mine som brukte Tinder (appen). Jeg bare lurte om det var greit for noen som er yngre enn 18 til å bruke nettsiden og appen... tusen takk for svar :3 -jente 14

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Først og fremst, når man ønsker seg kjæreste er det viktig å finne en person du virkelig er glad i og føler du passer med. I et forhold er det nesten et krav at man bryr seg om hverandre for å få det til å funke. For at en gutt skal bry seg om ei jente, er det også viktig at jenta bryr seg om gutten. Videre, for å få et forhold til å virke er det flere ting som er viktig. Forståelse, tid, noen like interesser, omsorg og tillitt. Kjærlighet er ikke noe man får kjøpt i butikk, og det kommer når man minst venter det. Det er også viktig å ikke bare være sammen med noen for å ha kjæreste, men å være sammen med noen fordi man er glad i personen.

Når det er sagt, så er det riktig at mange bruker Tinder som datingside. Appen henter opplysninger fra Facebook, og har derfor samme aldersgrense som Facebook, 13 år. Selv om den ikke er høyere enn 13 år skal man fortsatt være forsiktig når man bruker slike sider, da den egentlig er ment til litt eldre brukere. I din alder er det vel så effektivt å ta kontakt med noen på skolen eller i lokalmiljøet. Skulle du velge å bruke appen vil jeg råde deg til å opptre med varsomhet, og være litt ekstra oppmerksom på det du møter.

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersgrenser