Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

13-åring og 16-åring er sammen

account_circle

SPØRSMÅL

Syntes du det er greit at en 13-åring og en 16-åring er sammen? Og at de sover hos hverandre? Jeg er 13 og kjæresten min er 16, og vi sover hos hverandre og vi har ikke hatt sex, men vi har klådd på hverandre osv.. Vi har vært sammen i 1år om 3dager.. Men mange sier at jeg burde slå opp siden han er 16 og er 13, men jeg har virkelig følelser for han. Så burde jeg slå opp?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer