Hopp til hovedinnholdet

Hun skal miste jomfrudommen og er redd for å bli gravid

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, idag skal jeg miste jomfrudommen min med en gutt, og jeg liker han virkelig mye. Jeg er litt sånn redd for å bli gravid, fordi han hater å bruke kondom.. Og jeg er ikke klar for å passe på noen andre nå, fordi jeg er virkelig deprimert og skal bli innlagt på sykehuset nå i mai. Jeg skal kjøpe angrepiller etter at vi har hatt sex, og håper virkelig at jeg ikke blir gravid.. Han lovte meg at rett før vi skulle ha sex skulle han cumme i doen, men jeg tviler på om det hjelper.. Igår når jeg møtte han for første gang prøvde han seg men da kom jeg bare på noen unnskyldninger. Er det muligheter for at jeg blir gravid? Vær så snill og svar så fort som mulig:(

SVAR

Besvart 26.04.2016 00:25:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

- Har sex med noen som er under 16 år

Jeg er 19 og kjæresten min er 15. Kan jeg få straff for å ha samleie med henne? Selv om vi begge gjør det frivillig.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle