Hopp til hovedinnholdet

Vennen til tanten hennes kysset henne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jente på 13 år. Da jeg var hos tanta mi(25) og venninna(24)hennes og en kompis(26) han kompisen hadde jeg aldri møtt før jeg ble ganske intresert i han og han i meg da jeg spurte tanta mi om å låne en bh ble han rød og bare sa du har så fin kropp vi er ganske tullete så jeg tok cola glaset hans og heldte cola på han men han visste mye interesse og dagen etter satt vi ute på plattingen hennes og pratet da kom han innom og da han sa hadde rusket han først i hodde og tanta mi bare ok og han skal jeg heller gjøre sånn jeg satt nermest og han kysset meg i pannen jeg ble ild rød i ansikte og han Gikk og tantene skulle ut så jeg satt da kom han tilbake og spurte etter tantene mine ogjeg sa at de ikke var her og lentehan seg mot meg og kyset meg lett jeg kystet han tilbake da klinte vi han tok på meg jeg synte det var deilig og han Sa at han ikke skulle gjøre sånt men han sa at han var forelsket i meg. Jeg sa at jeg var i han og han er 26 jeg savner han og vi snakker vær dag.

SVAR

Besvart 11.05.2016 23:25:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
account_circle