Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva er aldersgrensen for å drikke alkohol?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei må først bare si at eg blir 16 i januar... Men no som eg og venninne mine e 15 så har jo vi låv å dra på byddefester hvor de undgdommene dær drikker. Og nå før ikkje så lenge sia va eg og ei venninna hvor noen i fra klassen min drakk altså det va folk det i fra 15 og opp til 18 år som drakk og eg har altid fått vite at aldersgrensa for drikking e 18 år men søskenbarnet mitt som akkurat ble 18 hun har drukket og vært på fester siden hun var 16-17 år så eg lure på e aldersgrensa 18 eller e det for noen spesiell type alkohol og får å kjøpe som er aldersgrense 18? Eller er det at når eg e 16-17 så må eg typ ha fått lov av foreldrene mine å drikke før jeg er 18 år?? Ikkje skikker på om du forstår heilt ka eg meline men klare ikkje forklare på noen bedre måte... takk på forhånd

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer