Hopp til hovedinnholdet

Er aldersforskjellen for stor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg er J14 og blir 15 om 2 mnd (går i 10.kl) og tror jeg er forelska i en gutt som blir 20 (97`er) til sommeren. Vi har kjent hverandre ganske lenge fordi vi har vokst opp i samme menighet og har mange felles venner som vi er glade i begge to. Det føles som om vi flørter litt hele tiden, men er usikker på om det er flørting han holder på med eller om det bare er sånn han er med jenter. I den tiden jeg har begynt å liksom "bli venn" med han (sommer 2014), har han hatt to kjærester og forholdene varte ikke lenge. De er også 2 år eldre enn meg. Det virker som om han liker meg, og jeg har snakket med to av venninnene mine om han, og de er enige. Så jeg lurer altså på om det hadde fungert mellom oss eller om det hadde vært rart?, siden han har vært sammen med to jenter allerede på to år og jeg tror ikke det gikk så bra. Er aldersforskjellen for stor mellom oss?

SVAR

Besvart 16.11.2016 22:16:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle