Hopp til hovedinnholdet

Snakker med læreren min på 22 år på Snapchat

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei det er meg.. Jeg er 13 og snakker med læreren min på Snapchat, også er jeg skikkelig forelska i han, men han er læreren min på 22 år :(( men kan jeg spørre på han neste gang jeg ser han ,? Eller blir det for dumt?? Han liker meg også, takk på forhånd :))

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det høres dessverre ut som om dette ikke er noe som kan bli et forhold. Det er ikke greit at læreren din har deg på snapchat og sier at han liker deg. Aldersforskjellen mellom dere er for stor, og han har også en stilling som lærer hvor det ikke er greit å snakke med elevene sine på den måten. Det er ikke dumt at du er forelsket i han. Men det er en forelskelse som må bli med tanken. Som en eldre lærer, så burde ikke han snakke til deg på den måten. 

Jeg synes du skal snakke med foreldrene dine om dette, og/eller helsesøster. Det er en situasjon som ikke er okei, og jeg ville rådet deg til å slutte å snakke med han. Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp. 

 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer

Seksuell trakassering

Jente sier stopp med hånda (colourbox.com)

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

Les mer

Seksuelle rettigheter

Du har rett på et godt seksualliv

Visste du at menneskerettighetene også gir deg seksuelle rettigheter?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersgrenser