Hopp til hovedinnholdet

Syv spørsmål om alkohol og sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er ein gutt på 16år! Har 7 spm! 1. Eg lika ei jente som er 1 år eldre enn meg, korleis får eg oppmerksomheten hennar får å kjønne at eg lika ho? 2. Fins det kondom med smak, og kva smak fins da? 3. kva er aldersgrensa får å drikke i USA? 4. Kva er aldersgrensa får å ha sex i USA? 5. Viss du er på fest å jenta du lika er full og du veit at ho og skal sove hos ein kamerat (som du og skal sove hos), korleis får du ho med i senga får å ( knulle/pulle/ kose med kjønnsorganet hennas) og kline med ho? 6. Kor mange energi drikk bør du drikke før du blir sjuk? 7. Finns det strippere i USA som blir med deg heim og har sex med deg viss du spør stripperen? (son som på gta!)

SVAR

Besvart 08.01.2017 15:08:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Energidrikker

Det er ingen aldersgrense for når du kan drikke energidrikke, men unge rådes til å ikke drikke det ofte. Foreldre og butikken kan nekte deg det.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
account_circle