Hopp til hovedinnholdet

Hvor gammel må man være for å begynne med p-piller ved mye menstruasjon? Jeg blør mye og uregelmessig og tør ikke spørre moren min.  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvor gammel må man være for å begynne med p-piller ved mye menstruasjon? Jeg har ikke så godt forhold til morgen min og tør ikke å gå å spørre henne om ting! Hva skal jeg gjøre? Jeg tør for eksempel ikke å spørre om hun kan kjøpe mere bind, ansikt til ansikt da sår jeg heller henne på SMS, når vi ikke er sammen! Jeg blør mye og uregelmessig og jeg har lest opp at da burde man gå til legen, men jeg tørr ikke si det til moren min, hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 27.05.2017 15:05:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Ingen aldersgrense på prevensjon

Det er ingen aldersgrense på verken hormonell prevensjon eller kondomer. Er du seksuelt aktiv, har du rett til trygg prevensjon. Men hva med foreldrene? Skal de informeres?

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
account_circle