Hopp til hovedinnholdet

Jeg og kjæresten min, som er eldre enn meg, har frem til nå hatt hemmelig forhold. Vi ønsker nå å fortelle det til foreldrene våre, men vet ikke hvordan?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! :) jeg er en jente som snart fyller 15 år om noen dager. Jeg er sammen med en gutt som er 20 år. Vi har hatt forholdet hemmelig sålangt å er litt usikker på hva vi skal gjøre videre. Vi tenkte å snakke med foreldrene våre om det og at han kunne møte foreldrene mine og jeg hans. Problemet er da hvordan jeg skal fortelle foreldrene mine om det. Jeg vet ikke selv hvordan jeg skal starte samtalen fordi jeg er redd for dems reaksjon. Jeg er også ganske nærvøs ved tanken. Kan jeg få hjelp og tips og kanskje noen eksempler til hvordan jeg kan starte denne samtalen med foreldrene mine. NB: Vi har ikke sex.

SVAR

Besvart 21.09.2017 14:59:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle