Hopp til hovedinnholdet

Mamma lar meg ikke være hos pappa

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma lar meg ikke være annen hver uke hos pappa, hele livet mitt har jeg bare hvert hod pappa annen hver helg. Og jeg har slitt veldig lenge hos henne, hun behandler meg ikke bra. Og hun har heller ingen god grunn til det. Og nå smisker hun med meg og gir meg ting. Pappa sier jeg bare kan reise til han og ikke bry meg om hva mamma sier. Burde jeg bare dra til pappa i fag oh ikke bry meg om hva mamma sier eller la være og bli hos mamma?

SVAR

Besvart 09.12.2017 09:06:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle