Hopp til hovedinnholdet

Ønsker seg tatovering, men foreldrene sier nei.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 14 år og har lyst på en tatovering.. har slitt med depresjon og selvskading osv.. og det er bare en liten tatovering som skal være på armen der jeg pleier å selvskade.. og da tenkte jeg at hver gang jeg har tenkt til å kutte på armen så kan jeg tenke fine tanker når jeg ser tatoveringen og tenke at det går over. Det eneste som stopper meg er mamma og pappa , og de sier at jeg må vente hvertfall 1 år til, men jeg sliter mest nå og det er nå jeg trenger å ha en liten påmindelse på armen.. Jeg var innom der jeg vil ta den og da ga de meg et ark mamma eller pappa kunne skrive under på så de slapp å være med bort, så jeg vurderer å forfalske foreldrene mine sin underskrift, men hva skjer hvis jeg gjør det.. pleier de alltid å kontakte foreldrene mine føre de tar tattoveringa eller skjekke opp litt.. eller tar de underskriften og ser på den og tar tatoveringa på meg uten å skjekke noe mer?

SVAR

Besvart 22.01.2018 13:39:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Tatovering - er det farlig?

De aller fleste får ingen hudreaksjoner av å tatovere seg, men det er likevel viktig å være klar over at det fins flere mulige hudproblemer som kan oppstå.

 

Les mer
account_circle