Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp til å få nytt sted å bo

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er 19 år og jeg bor i loft som er farlig å bo i. jeg fikk beskjed om å flytte ut men har ikke andre steder jeg kan gå. tidligere jeg spurte en fra nav som vet lit om hvordan jeg har det. og hun sa at jeg må klare meg selv med jobb og stipend og sa de fleste bor sammen med foreldrene og at jeg må gjøre det samme. det er ikke lett å få jobb akkurat nå fordi jeg har ikke nettverk til det og har ikke erfaring andre enn frivillig. men jeg prøver å søke på jobber likevel. og jeg kan ikke bo med foreldre fordi faren min har bare en liten leilighet for seg selv og jeg vet at det ikke er plass for meg. så kan nav hjelpe meg med å få et bosted? de vet om situasjonen min i lenge tid nå ca 1 år men de gjør ingenting for å hjelpe meg. de hadde lovte meg når de finner en ledig bosted så er den min men jeg hører at noen andre for når det er jeg som trenger det mest. fordi stedet jeg bor nå er ikke trygt og jeg kan bli drept når som helst hvis det blir brann. tips på hva jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 14.05.2018 09:17:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Hvor kan jeg søke økonomisk støtte?

Her får du svar på hvilken støtte du har krav på om du flytter hjemmefra, er ferdig med videregående, er student eller gravid.

 

Les mer
attach_file

Hvordan finne sommerjobb?

Hvilke jobber kan du søke på, og hvordan finne drømmejobben? Start jakten tidlig, de beste jobbene går først.

 

Les mer
account_circle