Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en som er mye yngre enn meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jegber en gutt på 15. Da jeg gikk i 7 klasse var jeg forelsket i en jente som gikk i 4. Nå går hun i 7. Men vi var noe på som het trivselsledere der vi ble litt kjent. En dag var vi trivselsledere i svømmehallen og vi satt sammen ogspå pratet vi om forskjellige ting. Jeg holdte på å spørre henne men jeg synes det var så feil. Hva vil vennene mine si om dette og hva bør jeg gjøre nå. Jeg har slitt med dette en stund og jeg håper dere vær så snill kunne hjulpet meg med dette. Etter svømmehallen da vi var på vei hjem så ville hun at vi skulle gå i butikken sånn at vi kunne kjøpe noe men jeg var så redd. Vi dro ikke til butikken. Senere resten av skoleåret vet jeg ikke hva som skjedde. Og nå går jeg i 10 klasse og jeg tenker fortsatt på henne. Forelskelse fungerer selvo m det er aldersforskjell. Har bare følelser for henne. Har aldri vært seksuelt tiltrukket til henne. Hjelp plz

SVAR

Besvart 19.11.2018 18:09:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle