Hopp til hovedinnholdet

Er det straffbart for en over 18 å kysse eller være kjæreste med en under?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Spørsmål 1: Er det straffbart, hvis en mann på over 18 år, kliner en jente på under 18 år, uten å ha sex og uten å kysse I munnen?? Følge hvilken lov?? Spørsmål 2: Er det straffbart, hvis en mann over 18 år, gjør et forholdt/bli beste venner/bli kjæreste med en jente på under 18 år, uten å ha sex og uten å kline og uten å kysse I munnen?? I følge hvilken lov?? Spørsmål 3: Er det straffbart, hvis en mann over 18 år, kysser en jente på under 18 år I munnen, uten å ha sex og uten å kline. I følge hvilken lov??

SVAR

Besvart 07.12.2018 15:06:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle