Hopp til hovedinnholdet

Han får meg til å skamme meg over fortiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For snart et år siden lå jeg og hadde sex med en som var 17 når jeg var 15. Kjæresten som jeg nå har vært sammen med i et halv år hater dette og får meg til å skamme over det jeg har gjort før i livet. Han før meg til å føle meg verdiløs, dum og som en hore.. han har selv hatt sex med over 7 stykker og jeg har bare hatt det med han ene.. han sier han hater meg for det og at han tenker på det hver eneste dag. Jeg gjør alt for han, kjøper alt han vil ha, gir han kompliment hele tiden og gjør alt han ber meg om, det er fortsatt ikke nok, jeg er ikke nok. Det får meg til å føle meg skikkelig dritt og det virker som om det ikke er noe jeg kan gjøre. Vi diskuterer om det nesten hver eneste dag og jeg legger meg alltid flat.. han sier han skulle ønske han var min første og eneste og det forstår jeg, jeg skulle ønske det samme, men kan ikke endre på fortiden. Skjønner han ikke det? Hva bør jeg si eller gjøre?

SVAR

Besvart 09.04.2019 23:21:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle