Hopp til hovedinnholdet

Hva mener dere om aldersforskjellen på 15 år og 23 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg viste ikke hvilket emne jeg skulle sette dette spørsmålet under, men håper det går greit. jeg har begynt å fått et veldig fint forhold med en som er snart 23 og jeg er 15 å menge vil si at vi har alt for stor aldersforskjell og det er det som gjør det vanskelig for oss når han ikke vil gjøre oss offisielt et parr. jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre dette for jeg er utrolig gla i han og han er gla i meg å og jeg vil gjærne høre hva dere mener om dette.

SVAR

Besvart 30.05.2019 21:29:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle