Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 13 år. Er jeg for ung til å starte på pole dance?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en 13 år gammel jente som elsker å være i aktivitet, men jeg har ikke gått på noen fritidsaktiviteter i over 6 mnd for ingenting interesserer meg. For noen dager siden fant jeg ut at jeg kunne gå på pole dance kurs og det ser veldig gøy ut, men jeg er usikker på om jeg kan det siden jeg er 13. Er jeg for ung eller tror dere det går fint?

Besvart 12.06.2019 11:24
 

Svar
Hei Jente, 13 år!

Så spennnede at du vil begynne med pole dance! Det er veldig flott at du har funnet en sport/aktivitet du er interessert i. Pole er en treningssport og kunstform med mange fellestrekk til akrobatikk, turn og dans.

Noen kurs i poledance har 16-års aldersgrense, mens andre tilbyr dansekurs i for ungdom. Undersøk hva som gjelder de tilbudene som finnes i nærheten av deg. Vi vet dessverre ikke hvilke tilbud som finnes i hjembyen din, men dette kan du sikkert få hjelp av noen voksne til å sjekke ut?

Lykke til!

Hilsen fysioterapeuten, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Idrett = Engasjement

Fotballspiller (colourbox.com)

Visste du at hovedårsaken til at ungdom driver med idrett, er at det er gøy? Visste du at all idrettsungdom er medlem av bevegelsen ”engasjert ungdom”? Engasjert ungdom skal sette dine ønsker og meninger på dagsorden!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersgrenser