Hopp til hovedinnholdet

Har jeg lov til å ha sex med han etter jeg har fylt 16?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 som er sammen med en som blir 18. Jeg bare lurer på om jeg har lov til å ha sex med han etter jeg har fylt 16? Jeg vet det er lenge til, men akkurat nå iallefall, elsker begge hverandre mer enn noe annet. Jeg møtte han rett før han skulle til å ta sitt eget liv fordi han ble mobbet igjennom oppveksten, men klarte å stoppe han, og jeg har slitt litt med det selv, så derfor stoler vi 100% på hverandre, og derfor tenker vi kanskje å ha sex enten før eller etter jeg har fylt 16. Men jeg bare lurer på, har jeg lov til å ha sex med han akkurat det året jeg er 16? for da kommer jo han til å være enda eldre enn det han er idag... Bare sånn hvis vi fortsatt er sammen liksom... men hvis vi velger å ha det nå, er det liksom noe gale som kan skje hvis ingen vet det? Jeg er ganske moden for å være 13 år da på en måte, og jeg onanert mye før:) haha jeg bare lurer.

SVAR

Besvart 06.12.2019 07:35:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle