Hopp til hovedinnholdet

Vi lurer på om han kan bli straffet hvis vi har sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en 13 år gammel jente (født i 2007) og jeg har en kjæreste om blir 16 dette året, og vi har diskutert litt om sex osv. og vi lurer på om han kan bli straffet hvis vi har sex? Vi har snakket mye om det og har veldig lyst til å utforske og finne ut av ting men er redde for at han kanskje kan bli straffet. vi er begge veldig klare og har veldig lyst men så er det liksom så mye som holder oss tilbake. Vær så snill å svar, tusen takk. ❤️

SVAR

Besvart 02.04.2020 17:23:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle