Hopp til hovedinnholdet

Er det aldersgrense på 69 for vi har jo ikke akkurat sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år å er sammen med en gutt på 12 år vi har vært sammen i snart 2 år å så diskuterer vi om vi skal prøve 69 eller sex for første gang snart, så er spm om det er aldersgrense på 69 for vi har jo ikke akuratt sex vi bare sugger og slikker verandre. Er det aldersgrense for 69 og er det ulovelig å ha sex om vi begge e ær enige i det å allt det der?

SVAR

Besvart 16.07.2020 12:01:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle