Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få operert nesen når jeg fyller 16, med samtykke fra foreldrene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 så har sendt inn en del spørsmål her og fått noen fantastiske svar. Jeg har spurt om dette en gang før angående neseoperasjon. Jeg har tenkt på dette utrolig lenge og har veldig lyst å få dette gjort. Jeg lurer da på om det er en mulighet å få operert nesen når jeg fyller 16? Er det lovlig med tillatelse av foreldre å få gjort dette? Jeg vet det er noe man må tenke grundig igjennom men jeg har følt på dette nok å prøvd å bli komfortabel med den nesen jeg har. Jeg er så sikker på at selvtilliten min hadde gått så mye opp om jeg bare fikk gjort dette å det er noe som hadde betydd ekstremt mye for meg. Er det mulig å få gjort det som 16 eller er det en mulighet å få gjort det før? Tusen takk for svar!

SVAR

Besvart 28.07.2020 01:54:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Positivt selvbilde og kroppsbilde er #goals

Om målet ditt er et positivt syn på deg selv og din kropp, kan Instagram og Snapchat være forstyrrende.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle