Hopp til hovedinnholdet

Når er det normalt at kjæresten får overnatte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år, kjæresten og jeg har veldig lyst til at han skal kunne sove over hos meg. Han får lov av moren og faren sin, men jeg får ikke lov av mine. Vi er like gamle. Vi tenkte at han kunne sove i garasjeloftet, pga vi har et rom oppå der med seng,nett, tv og veldig mye mer og at jeg sover på rommet mitt. Men fordi jeg er første barnet dems så må de se an og masse sånt. Vi har vært sammen i 2 måneder. Mamma sier at det aldri kommer til å skje,men pappa er mer åpen for det, Det hadde vært så mye lettere hvis han kunne fått lov til å overnatte. Så derfor lurte jeg på når det er normalt at man skal få lov å ha en kjæreste på overnatting, når vi ikke sover i samme hus en gang.

SVAR

Besvart 26.08.2016 16:27:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle