Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke lov til å ha kjæreste før jeg er 16, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker en gutt veldig mye! Jeg og han var sammen for 1 år siden... Og jeg slo opp etter 7 måneder fordi han begynte å ignorere meldingene mine. Da vi var sammen hang vi egentlig ikke i det hele tatt, vi snakket bare på meldinger. For 3 uker siden kontaktet han meg igjen etter 1 år og beklaget seg for at han oppførte seg som han gjorde... Jeg savner han... Vi har snakket mye sammen, og vi bestemte oss for å finne på noe sammen. Vi har hengt sammen 2 ganger og vi har begge kost oss veldig mye. Han liker meg og jeg liker han også... Men problemet er at jeg ikke får ha kjæreste før jeg er 16år og jeg tror han vet det, for han sa til meg han ville ha et seriøst forhold om det skulle bli noe... For sist vi var sammen hadde vi et hemmelig forhold...

SVAR

Besvart 16.08.2017 17:29:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Får du ikke lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste, men det er også mange unge som opplever at familien eller miljøet de er en del av sier at de ikke får lov.

 

Les mer
account_circle