Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg forteller at jeg har kjæreste?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okei, jeg er en jente på 15år som ofte før hang med eldre 17-21år, og noen rundt sammen alder. Der var gøy, og jeg drakk, røyka hasj og hadde sex. Foreldrene mine fant ut at jeg drakk og nekter å la meg være med eldre, men har ikke drukket på over en måned og forsatt med dem. Ja, jeg snuser og de kjøper. Men for litt over 2måneder siden fikk jeg en type som er 19år, og vi er sammen, og jeg er lei av å si til foreldrene mine at jeg er med andre når eg skal være med han. Han blir lett såra, og tror jeg ikke liker han og jeg ikke har vært med han på en stund (btw jeg er hans andre han har hatt sex med og han er min 6.). Og vi har hatt sex. Forholde fungerer fint. Men hvordan/når skal jeg si det til foreldre? Jeg liker han, og vi har snakket og alder og det fungerer fint, mye felles venner i forskjellige aldre. Hjelp

SVAR

Besvart 21.08.2017 10:31:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle